Статьи

Розробка нових конструкцій фільтрувальних респіраторів досить відповідальна задача, що вимагає концентрації зусиль багатьох фахівців, які забезпечать реалізацію розробленого в компанії, алгоритму проектування.

Подробнее

Зверніть увагу на необхідність проведення оцінки ризиків при виборі і експлуатацією ЗІЗОД, яку вимагають проводити як міжнародні стандарти (Директива ЕС 89/391 (стаття 4, 5); ISO 45001 (ст. 6,1 ) ), так і вітчизняних нормативних актів з охорони праці,...

Подробнее

Розробка стандарту ДСТУ ISO 26000:ХХХХ (ISO 26000:2010, IDT) "Настанови щодо соціальної відповідальності".

04/12/2020

В рамках виконання "Програми робіт з національної стандартизації на 2020 рік" ТОВ НВП "СТАНДАРТ" розробило стандарт ДСТУ ISO 26000:ХХХХ  (ISO 26000:2010, IDT) "Настанови щодо соціальної відповідальності". 

Цей стандарт являє настанови щодо принципів, які лежать в основі соціальної відповідальності, визнання соціальної відповідальності та взаємодії із заінтересованими сторонами, основних тем та проблем, що стосуються соціальної відповідальності та способів інтеграції соціально відповідальної поведінки в організацію. Цей стандарт наголошує на важливості результатів та поліпшенні результативності щодо соціальної відповідальності. Цей стандарт призначений для організацій приватного, державного та громадського секторів, як великих, так і малих, що функціонують як в розвинених країнах, так і країнах, що розвиваються.